top of page
Watertoren2.jpg

Waarom kiezen voor ElectroMatic?

01.

Ervaring! Dimitri heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring op de teller staan. Ervaring vergaard als voormalig werknemer bij een grote speciaalzaak in Oostende en uiteraard tijdens de talloze zelfstandige opdrachten.

02.

Opleiding! Permanente bijscholing en opleiding zorgen ervoor dat ElectroMatic een 100% betrouwbare partner is voor al je klussen. Alleen zo blijf je mee met de snel evoluerende wereld van nieuwe technologiën en toepassingen.

03.

Service! Een onontbeerlijke en blijvende service zijn van het allergrootste belang in deze sector. Daarom is service bij ElectroMatic een absoluut speerpunt en meteen ook het visitekaartje van de firma!

04.

Persoonlijke aanpak! Voor elk probleem, voor elke job de best mogelijke oplossing bieden op maat van jouw noden of vragen. Dimitri regelt daarenboven alle facetten binnen het proces zelf. Van opmaak van de offerte tot en met de eindfactuur.

05.

Betrouwbaarheid! Als kleine zelfstandige ondernemer is het vertrouwen van de klant cruciaal! Elke opdracht wordt dan ook met de grootste zorg van a tot z en tot in de kleinste puntjes tot een goed einde gebracht.

bottom of page